Condiții de livrare și anulare

 • Campanii Promotionale
 • Cum se face o comanda
 • Cum se realizeaza plata unei Comenzi
 • Disponibilitatea produselor
 • Conditii de livrare
 • Conditii de returnare
 • Prevederi

Campanii promotionale:

 • Campaniile promotionale se desfasoara pe perioade determinate de timp, cu vouchere cu cod unic de validare. Acestea pot fi folosite pentru o singura comanda plasata.
 • Voucherele se pot cumula doar in cazul in care apartin aceleiasi campanii promotionale.

INFORMATII COMPANIE

www.glycon.ro apartine firmei Glycon Worldwide SRL

Sediul social: București, sector 1, strada Luigi Cazzavillan 36-38, ap 12 et 5

Judet: București

Punct de lucru: Hala D5, Centura București 2-8, Bragadiru 077025

Inregistrata la Registrul comertului J40/10461/2020

CIF : RO42959579

CUM SE FACE O COMANDA

 • Prin comanda directa pe site.
  – Gasiti produsul pe care doriti sa il achizitionati, selectati cantitatea dorita iar apoi apasati butonul “adauga in cos”. In cazul in care aveti dificultati in a comanda, ne puteti contacta telefonic la unul dintre numerele: 0747771147 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail [email protected] pentru a va ghida in acest sens.
  – Pentru a finaliza comanda, accesati sectiunea “Cos” si apasati butonul “plaseaza comanda”. Se va deschide o fereastra noua unde veti completa datele necesare livrarii comenzii: nume, prenume, numar de telefon, adresa de livrare/adresa de facturare, modalitatea de plata etc.Verificati la final datele completate si apasati pe butonul “trimite comanda”.
  – Termen de livrare intre 2-3 zile lucratoare in functie de perioada.
 • Produsele Glycon pot fi comandate doar online.

CUM SE REALIZEAZA PLATA UNEI COMENZI

Pentru a va face cumparaturile mai placute si mai usoare, pe Glycon.ro va punem la dispozitie doua modalitati de plata din care sa alegeti :

– Prin card bancar Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul Netopia. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dvs. nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele Netopia, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

– Ramburs la primirea coletului

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

– Cele care sunt mentionate cu Stoc epuizat inseamna ca nu sunt disponibile pe site. Pentru informatii referitoare la disponibilitatea produselor sau revenirea acestora in stoc ne puteti contacta fie telefonic, fie pe mail. ACTUALIZAREA ONLINE A STOCULUI POATE DURA PANA LA 48H. Daca ati comandat un produs de pe site si nu mai este disponibil, va vom anunta telefonic in cel mai scurt timp.

– Informațiile prezentate pe site-urile Vânzătorului au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea “contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresări ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

CONDITII DE LIVRARE

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Romania si Europa.
– livrarea se va face la adresa solicitata de client.
– produsele se vor livra in ambalajul original Glycon. Daca observati nereguli in privinta aspectului coletului primit la livrare va rugam sa ne contactati imediat.

 • Termenul de livrare este intre 3 si 10 zile lucratoare, in functie de produs. In perioadele de promotii termenele de livrare se pot prelungi, iar unele produse pot avea stoc limitat in functie de numarul de comenzi.
 • Costurile de livrare: clientul va suporta costurile aferente livrarii coletului.
 • Produsele se pot livra si la nivel international. Formalitatile si taxele, vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

CONDITII DE RETURNARE

– Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

– Pentru a returna unul sau mai multe produse din comanda dumneavoastra, avem rugamintea de a inregistra returul direct prin email la [email protected]

– Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, sigiliate, nu prezinta deteriorari fizice datorate utilizarii sau din alte motive, produsele nu pot avea  semne de uzura, murdarie, mirosuri de parfum sau de alta natura si pot fi returnate doar daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

– Daca produsul nu ajunge la sediul Glycon in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, cererea de retur este anulata iar coletul va fi refuzat incepand cu a 15-a zi.

– Cheltuielile aferente transportului de retur vor fi in sarcina cumparatorului.

– Banii vor fi returnati in contul bancar comunicat de catre cumparator in maxim 14 zile calendaristice de la validarea returului.

– Validarea consta in primirea coletului de retur, verificarea continutului si a starii produsului returnat care trebuie sa indeplineasca conditiile mai sus mentionate.

– Adresa pentru trimiterea coletelor retur este Hala D5, Centura București 2-8, Bragadiru 077025

INFORMATII IMPORTANTE

– Toate produsele sunt controlate pentru calitate si verificate pentru orice probleme sau defecte inainte sa fie trimise catre client.

Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.

Daca se intampla sa primiti un produs care nu este in conditii perfecte va rugam sa ne contactati imediat.

PREVEDERI

1.Site-ul www.glycon.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a SC GLYCON WORLDWIDE SRL

 • Glycon.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
 • Glycon.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
 • Glycon.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
 • Intreg continutul site-ului Glycon.ro este proprietatea firmei Glycon Worldwide SRL , copierea sau reproducerea acestuia fara acordul Glycon Worldwide SRL fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzând, dar fără a se limita la, articole, informaţii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite conţinut) sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare – privind dreptul de autor şi drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind mărcile şi indicaţiile geografice şi Legea nr. 129/1992, republicată – privind desenele şi modelele industriale. Lipsa menţiunii privind unele texte legale ori dispoziţii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 • Site-ul şi Conţinutul sunt protejate de către Legea drepturilor de autor din România, precum şi de dispoziţiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastră nu puteţi copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site şi/sau Conţinutul. Exploatarea este liberă, sub condiţia non-comercialităţii şi respectării termenilor impuşi de către Glycon Worldwide SRL
 • Orice formă de copiere, stocare, modificare şi/sau transmitere a Conţinutului este expres interzisă, fără acordul prealabil şi scris al Glycon Worldwide SRL
 • Glycon Worldwide SRL nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.
 • Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 • Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afişarea, modificarea, crearea de componente sau produse sau servicii complete derivate, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului site-ului www.glycon.ro, cu excepţia afişării pe ecranul unui computer personal şi imprimarea sau descărcarea, în scop personal şi necomercial, a anumitor documente sau informaţii explicit desemnate în acest scop, cu condiţia păstrării nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi de proprietate şi condiţiile de utilizare ale documentelor sau informaţiilor respective.
 • Preluarea de informaţii de către alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu Glycon Worldwide SRL
 • Glycon.ro nu este raspunzator de:

– daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.

– eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat Glycon.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele;
– eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa Glycon.ro.;
– pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor Glycon.ro.