Menu
Your Cart

GlyconProf. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician, creatorul cremelor Glycon, a fost primul care a introdus in Romania tehnica liftingului chimic cu acizi (peeling chimic).

Componenta principala a cremelor Glycon este acidul glicolic in concentratii de 7% si 14%, care datorita dimensiunii foarte mici a moleculei sale asigura o penetrabilitate cutanata cu efecte maxime. Acidul glicolic este recunoscut ca avand cele mai bune efecte cosmetice de intinerire a pielii.

Prin actiunea specifica a Cremei Glycon Antirid, dupa o folosire constanta de cel putin 3 luni, puteti beneficia de efectul de intinerire a pielii similar unui peeling chimic bland.


Gama de produse "GLYCON":

PENTRU COMENZI TELEFONICE SUNATI la 0740093053 de Luni - Vineri intre orele 8:00 - 17:00


Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
Model: Cremă Antirid Glycon
Despre acidul glicolic  Acidul Glicolic este un Alfa Hidroxi Acid, derivat din trestia de zahăr și acționează asupra pielii într-o manieră complexă, rezultatul fiind o adevărată ''slefuire'' a straturilor superficiale.  Cu cât tratamentul este mai î..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
Model: Cremă Antirid Glycon Forte
 Despre GLYCON Antirid FORTE Este o crema terapeutică, vârful din gama produselor Glycon, prin concentrația crescută de acid glicolic 14% (dublă față de Crema Glycon Antirid 7%) bine stabilizat în compoziția sa.Celelalte componente ale cremei sunt reduse la minimum, ca număr și cant..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
Model: Crema Glycon Antiacnee
'' Mi se pare grozava, asta in conditiile in care am un ten extrem de dificil, cu tendinta foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-am vazut dupa doua saptamani si sunt foarte multumita. Voi folosi in continuare!'' - RalucaGLYCON ANTIACNEEEste o crema terapeutica indic..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Model: Laptele de corp Glycon
Este creat special pentru a aduce avantajele folosirii acidului glicolic in concentratie 7% si asupra pielii corpului. Dupa dus sau baie, laptele de corp GLYCON se aplica pe tot corpul intr-un strat subtire si se maseaza usor. Absorbtia este rapida si completa iar pielea devine neteda, elastica si c..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)