Menu
Your Cart

GlyconProf. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician, creatorul cremelor Glycon, a fost primul care a introdus in Romania tehnica liftingului chimic cu acizi (peeling chimic).

Componenta principala a cremelor Glycon este acidul glicolic in concentratii de 7% si 14%, care datorita dimensiunii foarte mici a moleculei sale asigura o penetrabilitate cutanata cu efecte maxime. Acidul glicolic este recunoscut ca avand cele mai bune efecte cosmetice de intinerire a pielii.

Prin actiunea specifica a Cremei Glycon Antirid, dupa o folosire constanta de cel putin 3 luni, puteti beneficia de efectul de intinerire a pielii similar unui peeling chimic bland.


Gama de produse "GLYCON":

PENTRU COMENZI TELEFONICE SUNATI la 0740093053 de Luni - Vineri intre orele 8:00 - 17:00


Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
Model: Cremă Antirid Glycon
''''De când folosesc Glycon, fața mea este mult mai curată și luminoasă, iar petele s-au estompat! Pentru tenul meu de 30+ ani, cu toate probleme adiacente (acnee, pete, oarece riduri) - sunt foarte încantată de rezultate! Crema este grozavă! Recomand cu drag!'' Iulia M.Glycon Antirid cu Aci..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
Model: Cremă Antirid Glycon Forte
'''O folosesc de mulți ani, mi-a atenuat ridurile, petele in urma sarcinii și mi-a luminat tenul! Este minunată si o recomand cu drag!'' Elena L.Glycon Antirid Forte cu Acid Glicolic 14%După câteva săptămâni de tratament cu Crema Glycon Antirid 7% sau Glycon Antiacnee 7%, când pielea..
120,00 Lei Fără TVA:120,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
Model: Crema Glycon Antiacnee
''Mi se pare grozavă, asta în condițiile în care am un ten extrem de dificil, cu tendința foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-am văzut după două săptămâni și sunt foarte mulțumită. Voi folosi în continuare!'' - RalucaGlycon Antiacnee cu Acid Glicolic 7%Acest tratame..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Model: Laptele de corp Glycon
Glycon Lapte de Corp cu Acid Glicolic 7%Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratarea și atenuarea acneei corpului, a vergeturilor, celulitei, foliculitei și alte imperfecțiuni. Folosit constant de câteva ori pe săptămână sau în fiec..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)