Pachet Antiacnee - Lapte de corp + 2 Antiacnee
Pachet Antiacnee - Lapte de corp + 2 Antiacnee
lei327.00   lei279.00

Pachet Antiacnee – Lapte de corp + 2 Antiacnee

279.00 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Pachet Antiacnee – Lapte de corp + 2 Antiacnee

 

Acneea este o afecțiune a pielii ce poate apărea la orice vârstă, însă cu toate acestea, este cel mai des întâlnită la adolescenți. Deși în esență aceasta afectează esteticul, efectele ei se resimt și la nivelul psihicului, motiv pentru care tratarea și menținerea sub control este absolut necesară. 

 

Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician recunoscut internațional, creatorul gamei Glycon, recomandă folosirea Pachetului Antiacnee pentru adolescenți sau tineri sub 30 ani, pentru o rutină completă de zi și de seară, adaptată unui ten problematic. 

Pachetul conține: 

–       Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic;

–      2 x Crema Glycon Antiacnee Cu Acid Glicolic.

 

 Crema Glycon Antiacnee Cu 7% Acid Glicolic

 

Crema Glycon Antiacnee este o cremă terapeutică indicată pentru tratamentul acneei slabe sau severe, a cicatricilor postacnee, puncte negre, albe, pori dilatați și alte imperfecțiuni ale tenului.

Procesul de aplicare a cremei trebuie să fie unul progresiv, pentru a nu irita pielea, după cum urmează: 

o  În prima săptămână – crema se aplică la interval de 2 zile, seara;

o  În a două săptămână – crema se aplică în fiecare seară;

o În a treia săptămână – crema se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara (se poate folosi și ca bază de machiaj).

Procesul de reglare realizat de acid implică în prima fază „curățarea” glandelor, care este posibil să ducă la eliberarea unei cantități mai mari de sebum pe suprafața pielii și implicit la descărcarea coșurilor și a altor imperfecțiuni ale tenului. După acest apogeu de „curățare” urmează cel de reglare și vindecare. În acest moment este foarte important să continuați tratamentul.

 

Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic

Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratarea și atenuarea acneei corpului, a vergeturilor, celulitei, foliculitei și a altor imperfecțiuni. Folosit constant de câteva ori pe săptămână sau în fiecare seară, poate ajuta la înlăturarea petelor pigmentare, solare, post acnee, bătrânețe, pete de sarcină, dar și la estomparea pistruilor sau cicatricilor.

 

Pentru a utiliza cât mai corect Pachetul Antiacnee e necesar să respecți indicațiile de aplicare a fiecărui produs în parte. Mai mult, pentru a produce efectele dorite acestea trebuie utilizate în mod constant, fără întreruperi. 

 

În cazul persoanelor care prezintă răni deschise, iritații sau boli de piele în zonele de aplicare a cremei, folosirea produselor Glycon NU este recomandată fără a consulta un medic de specialitate.

 

Produsele Glycon sunt avizate de Ministerul Sănătății și este conform cu Regulamentul European 1223/2009 și Notificat pe portalul cosmeticelor europene.

 

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Corina Oprea
Foarte bune !

Daca respectati instructiunile din prospect rezultatele apar in timp foarte scurt ! Calitate foarte buna !

X