Pachet Antirid
Pachet Antirid
lei347.00   lei297.00

Pachet Antirid

297.00 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Pachet Antirid

Odată cu trecerea anilor, realizarea unei rutine adaptate nevoilor tale este esențială. De aceea, îți propunem un tratament antirid, care îți va fi aliat în lupta ta împotriva trecerii timpului. 

 

Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician recunoscut internațional, creatorul gamei Glycon, a fost primul care a introdus în România în anul 1996 tehnica liftingului chimic cu acizi, motiv pentru care, în urma numeroaselor testări și studii, a realizat aceste produse profesionale GLYCON cu acid glicolic, cu o formulă unică, inovatoare – perfect echilibrată.

 

Pachetul conține: 

–       Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic;

–       2 x  Crema Glycon Antirid – fără parfum Cu Acid Glicolic.

 

Produsele reprezintă baza unei rutine pentru tenul matur, ce au la bază acidul glicolic, datorită multiplelor efecte pe care acesta le are asupra pielii, prin stimularea fibrelor elastice de colagen și elastină. 

 

 Crema Glycon Antirid – fără parfum Cu 7% Acid Glicolic

 

Crema antirid acționează ca un peeling chimic blând, iar prin pătrunderea în stratul profund al pielii, aceasta accelerează procesul de diviziune a celulelor tinere și active, facilitând ridicarea acestora la suprafață și astfel tenul devine mult mai luminos și mai tânăr. 

Procesul de aplicare a cremei trebuie să fie unul progresiv, pentru a nu irita pielea, după cum urmează: 

o   În prima săptămână – crema se aplică la interval de 2 zile, seara;

o   În a două săptămână – crema se aplică în fiecare seară;

o În a treia săptămână – crema se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara (se poate folosi și ca bază de machiaj).

Nu se recomandă folosirea în exces a cremei, a gelurilor sau a apei micelare, precum nici a altor produse cosmetice pe bază de acizi. Mai mult, e de preferat să eviți exfolierea în timpul utilizării cremei. 

 

Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic

Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratarea și atenuarea acneei corpului, a vergeturilor, celulitei, foliculitei și a altor imperfecțiuni. Folosit constant de câteva ori pe săptămână sau în fiecare seară, poate ajuta la înlăturarea petelor pigmentare, solare, post acnee, bătrânețe, pete de sarcină, dar și la estomparea pistruilor sau cicatricilor.

 

Pentru a utiliza cât mai corect Pachetul Antirid e necesar să respecți indicațiile de aplicare a fiecărui produs în parte. Mai mult, pentru a produce efectele dorite acestea trebuie utilizate în mod constant, fără întreruperi. 

 

În cazul persoanelor care prezintă răni deschise, iritații sau boli de piele în zonele de aplicare a cremei, folosirea produselor Glycon NU este recomandată fără a consulta un medic de specialitate.

 

Produsele Glycon sunt avizate de Ministerul Sănătății și este conform cu Regulamentul European 1223/2009 și Notificat pe portalul cosmeticelor europene.

 

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
C
Catalina Oproiu
Super produse!

Atat crema cat si laptele de corp sant minunate! Duoa nici o sapt de cand le folosesc fata parca mi s-a luminat, pielea mai fina! Recomand cu mare drag!

X