Pachet Combo - Lapte de Corp + Antirid + Antirid Forte
Pachet Combo - Lapte de Corp + Antirid + Antirid Forte
lei371.00   lei317.00

Pachet Combo – Lapte de Corp + Antirid + Antirid Forte

317.00 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Pachet Combo – Lapte de Corp + Antirid + Antirid Forte

 

Dacă îți dorești să ai parte de o rutină perfect creată pentru a te bucura de trecerea anilor fără semne pe tenul tău, Pachetul Combo este exact ce ai nevoie.  

 

Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician recunoscut internațional, creatorul gamei Glycon, a fost primul care a introdus în România în anul 1996 tehnica liftingului chimic cu acizi, motiv pentru care, în urma numeroaselor testări și studii, a realizat aceste produse profesionale GLYCON cu acid glicolic, cu o formulă unică, inovatoare – perfect echilibrată.

 

Produsele reprezintă baza unei rutine pentru tenul matur, ce au la bază acidul glicolic, datorită multiplelor efecte pe care acesta le are asupra pielii, prin stimularea fibrelor elastice de colagen și elastină. 

 

Pachetul conține: 

–       Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic;

–       Crema Glycon Antirid – fără parfum Cu Acid Glicolic;

–       Crema Glycon Antirid Forte – fără parfum Cu Acid Glicolic.

 

Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic

Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratarea și atenuarea acneei corpului, a vergeturilor, celulitei, foliculitei și a altor imperfecțiuni. Folosit constant de câteva ori pe săptămână sau în fiecare seară, poate ajuta la înlăturarea petelor pigmentare, solare, post acnee, bătrânețe, pete de sarcină, dar și la estomparea pistruilor sau cicatricilor.

 

 Crema Glycon Antirid – fără parfum Cu 7% Acid Glicolic

 

Crema antirid acționează ca un peeling chimic blând, iar prin pătrunderea în stratul profund al pielii, aceasta accelerează procesul de diviziune a celulelor tinere și active, facilitând ridicarea acestora la suprafață, iar astfel tenul devine mult mai luminos și mai tânăr. 

Procesul de aplicare a cremei trebuie să fie unul progresiv, pentru a nu irita pielea, după cum urmează: 

o   În prima săptămână – crema se aplică la interval de 2 zile, seara;

o   În a două săptămână – crema se aplică în fiecare seară;

o   În a treia săptămână – crema se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara (se poate folosi și ca bază de machiaj).

Nu se recomandă folosirea în exces a cremei, a gelurilor sau a apei micelare, precum nici a altor produse cosmetice pe bază de acizi. Mai mult, e de preferat să eviți exfolierea pe timpul utilizării cremei. 

 

 Crema Glycon Antirid Forte – fără parfum Cu 14% Acid Glicolic

 

Glycon Antirid Forte este o cremă profesională terapeutică, vârful din gama produselor Glycon, ce are o concentrație dublă de acid glicolic, perfect echilibrată în compoziția sa. Pe lângă efectele cunoscute ale acidului glicolic, crema Glycon Antirid Forte asigură o exfoliere mai rapidă a straturilor superficiale ale pielii, în special la persoanele de peste 45 ani cu tenul încărcat, cu leziuni datorate expunerii prelungite la soare, vânt, tutun, praf.

 

În funcție de toleranța și de reacția tenului, se poate folosi în fiecare seară, sau o dată la câteva seri.

 

Nu se recomandă folosirea în exces a cremei, a gelurilor sau a apei micelare, precum nici a altor produse cosmetice pe bază de acizi. Mai mult, e de preferat să eviți exfolierea pe timpul utilizării cremei. Atentie! Crema Glycon Antirid Forte se recomanda DOAR dupa folosirea cremei Glycon Antirid sau Glycon Antiacnee 

 

Pentru a utiliza cât mai corect produsele e necesar să respecți indicațiile de aplicare a fiecăruia în parte. Mai mult, pentru a produce efectele dorite acestea trebuie utilizate în mod constant, fără întreruperi. 

 

În cazul persoanelor care prezintă răni deschise, iritații sau boli de piele în zonele de aplicare a cremei, folosirea produselor Glycon NU este recomandată fără a consulta un medic de specialitate.

 

Produsele Glycon sunt avizate de Ministerul Sănătății și este conform cu Regulamentul European 1223/2009 și Notificat pe portalul cosmeticelor europene.

 

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nadolu Mioara
NADOLU MIOARA

PRODUSE FOARTE BUNE .LE FOLOSESC CU DRAG !

V
Veronica Dembroschi
Recomandare

Foarte mulțumită de produse ! Trebuie respectate instrucțiunile altfel rezultatele nu sunt aceleași !
Prezentarea , mirosul, textura sunt de lux!

X