Pachet Forte
Pachet Forte
lei367.00   lei313.00

Pachet Forte

313.00 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Pachet Forte

 

Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician recunoscut internațional, creatorul gamei Glycon, a fost primul care a introdus în România în anul 1996 tehnica liftingului chimic cu acizi, motiv pentru care, în urma numeroaselor testări și studii, a realizat aceste produse profesionale GLYCON cu acid glicolic, cu o formulă unică, inovatoare – perfect echilibrată.

 

Pachetul Forte se adresează persoanele ce au experimentat deja Crema Antirid, iar tenul acestora este obișnuit cu utilizarea constantă a acidului glicolic.

 

 

Pachetul conține: 

–       Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic;

–       2 X Crema Glycon Antirid Forte – fără parfum Cu Acid Glicolic.

 

 Crema Glycon Antirid Forte – fără parfum Cu 14% Acid Glicolic

 

Glycon Antirid Forte este o cremă profesională terapeutică, vârful din gama produselor Glycon, ce are o concentrație dublă de acid glicolic, perfect echilibrată în compoziția sa. Pe lângă efectele cunoscute ale acidului glicolic, crema Glycon Antirid Forte asigură o exfoliere mai rapidă a straturilor superficiale ale pielii, în special la persoanele de peste 45 ani cu tenul încărcat, cu leziuni datorate expunerii prelungite la soare, vânt, tutun sau praf.

 

În funcție de toleranța și de reacția tenului, se poate folosi în fiecare seară, sau o dată la câteva seri.

 

Nu se recomandă folosirea în exces a cremei, a gelurilor sau a apei micelare, precum nici a altor produse cosmetice pe bază de acizi. Mai mult, e de preferat să eviți exfolierea pe timpul utilizării cremei.  Atentie! Crema Glycon Antirid Forte se recomanda DOAR dupa folosirea cremei Glycon Antirid sau Glycon Antiacnee 

 

Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic

Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratarea și atenuarea acneei corpului, a vergeturilor, celulitei, foliculitei și a altor imperfecțiuni. Folosit constant de câteva ori pe săptămână sau în fiecare seară, poate ajuta la înlăturarea petelor pigmentare, solare, post acnee, bătrânețe, pete de sarcină dar și la estomparea pistruilor, cicatricilor.

 

Pentru a utiliza cât mai corect Pachetul Forte e necesar să respecți indicațiile de aplicare a fiecărui produs în parte. Mai mult, pentru a produce efectele dorite acestea trebuie utilizate în mod constant, fără întreruperi. 

 

În cazul persoanelor care prezintă răni deschise, iritații sau boli de piele în zonele de aplicare a cremei, folosirea produselor Glycon NU este recomandată fără a consulta un medic de specialitate.

 

Produsele Glycon sunt avizate de Ministerul Sănătății și este conform cu Regulamentul European 1223/2009 și Notificat pe portalul cosmeticelor europene.

 

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Raluca Filimon

Foarte bune produsele

C
Corina Mihaela Banc

Foarte bune produse

X