Pachet Gama de Par Glycon
Pachet Gama de Par Glycon
lei207.00   lei165.60

Pachet Gama de Par Glycon

165.60 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Pachet Gama de Par Glycon

 

Pachetul Gama de Par Glycon a fost conceput special de Prof. Dr. Toma T. Mugea pentru a oferi un tratament de îngrijire complet părului. Acesta este destinat oricărui tip de păr și este ideal pentru creșterea unui păr rezistent și flexibil, ușor de modelat.

 

Pachetul conține: 

  • Șampon Glycon cu Acid Glicolic
  • Balsam de Păr Glycon
  • Mască de păr Glycon

 

Șampon Glycon cu Acid Glicolic

 

Acidul glicolic este principiul activ al șamponului profesional Glycon care, prin acțiunea lui exfoliantă și antioxidantă, reglează secreția de sebum a scalpului și asigură părului hidratarea și protecția termică necesară.

 

Se aplică pe părul ud, de la scalp la vârfuri, iar apoi se masează prin mișcări circulare pentru favorizarea microcirculației până se formează o spumă aerată. Se lasă 2-3 minute să acționeze, iar apoi se clătește bine cu apă.

 

Balsam de Păr Glycon

 

La fel ca și șamponul, balsamul are ca ingredient principal acidul glicolic. Pentru a avea rezultate excepționale este indicat ca folosirea acestuia să fie făcută împreună cu produsele din gama de păr Glycon.

 

Se aplică pe părul ud, după șamponare, iar mai apoi se lasă să acționeză 3 minute. Se clătește cu apă din abundență. 

 

Mască de păr Glycon

 

Acidul glicolic este principiul activ al măștii pentru păr Glycon care, prin acțiunea lui hidratantă și exfoliantă, reduce dezechilibrele scalpului și asigură părului hidratarea, nutriția și protecția necesare.Părul devine forticat, revitalizat, elastic, sănătos și strălucitor.

 

Pe părul umed, spălat cu șampon Glycon, de la scalp la vârfuri, se aplică o cantitate adecvată de mască. Se masează prin mișcări circulare pentru favorizarea microcirculației la nivelul scalpului, se lasă 3-4 minute să acționeze. Apoi se clătește bine cu apă.

Pentru a utiliza cât mai corect Pachetul Gama de Par Glycon e necesar să respecți indicațiile de aplicare a fiecărui produs în parte. Mai mult, pentru a produce efectele dorite acestea trebuie utilizate în mod constant, fără întreruperi. 

 

Produsele Glycon sunt avizate de Ministerul Sănătății și este conform cu Regulamentul European 1223/2009 și Notificat pe portalul cosmeticelor europene.

 

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Roxana Elena Sandu
Zece

Super produsele

B
B.A.
Foarte buna

Recomand cu încredere 100%

L
Liana Kocabas

Produse excelente.Mă bucur pt.că sunt românești.Vă mulțumesc.😘

X