Pachet Gamă Păr (Sampon+Balsam+Masca)
Pachet Gamă Păr (Sampon+Balsam+Masca)
lei207.00   lei155.25

Pachet Gamă Păr (Sampon+Balsam+Masca)

155.25 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

 • Curățare Profundă: Acidul glicolic ajută la curățarea profundă a scalpului și a părului, eliminând reziduurile de produse pentru păr, excesul de sebum și alte impurități.
 • Exfoliere a Scalpului: Acidul glicolic poate exfolia stratul superior al pielii de pe scalp, îndepărtând celulele moarte și prevenind înfundarea porilor.
 • Hidratare: Utilizarea acidului glicolic în produsele de îngrijire a părului poate ajuta la menținerea hidratării și la îmbunătățirea aspectului și texturii părului.
 • Stimularea Creșterii Părului: Acidul glicolic poate stimula creșterea părului, ajutând la regenerarea foliculilor piloși și la creșterea părului mai gros și mai sănătos.
 • Îmbunătățirea Aspectului: Prin eliminarea reziduurilor, exfolierea și hidratarea, acidul glicolic poate ajuta la obținerea unui păr mai strălucitor, mai mătăsos și mai ușor de aranjat.

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Tratament Complet Gama de Par Glycon

 

Bun venit în lumea îngrijirii avansate a părului cu pachetul nostru din gama de păr Glycon. Această gamă de produse special concepută aduce o abordare unică și eficientă pentru sănătatea și frumusețea părului dvs. Cu șamponul, balsamul și masca cu acid glicolic, vă oferim instrumentele esențiale pentru a vă menține părul curat, hidratat și strălucitor.

Fiecare produs din acest pachet a fost creat pentru a vă ajuta să vă bucurați de un păr sănătos și să arătați mereu la înălțime. Vă invităm să descoperiți mai multe despre beneficiile acestor produse și modul lor de acțiune în lupta împotriva problemelor de păr. Să începem împreună această călătorie spre un păr strălucitor și sănătos!

Acest pachet din gama de păr Glycon oferă o soluție completă pentru îngrijirea părului dvs. Prin utilizarea șamponului, balsamului și măștii cu acid glicolic, puteți beneficia de mai multe avantaje pentru sănătatea și aspectul părului dvs. Iată cum să utilizați aceste produse în rutina dvs. de îngrijire a părului:

Produse:

 1. Șampon cu Acid Glicolic: Un șampon special formulat cu acid glicolic pentru curățarea profundă și exfolierea scalpului și a firului de păr.
 2. Balsam de Păr cu Acid Glicolic: Un balsam care ajută la hidratarea și descurcarea părului, oferindu-i strălucire și suplețe.
 3. Masca de Păr cu Acid Glicolic: O mască de păr concepută pentru repararea și revitalizarea părului degradat.

Protocol de Utilizare:

 1. Șampon: Pe părul ud, aplicați șamponul și masați cu mișcări circulare pentru a curăța în profunzime. Clătiți cu apă din abundență și, dacă este necesar, repetați această operațiune.
 2. Balsam: Aplicați balsamul de păr și lăsați-l să acționeze timp de 2 minute pentru a hidrata și descurca părul. Clătiți cu apă din abundență.
 3. Masca: Aplicați masca de păr pe părul ud și lăsați să acționeze timp de 3 minute. Apoi, clătiți cu apă din abundență.

 

Beneficii Acid Glicolic

Acidul glicolic este adesea folosit în produsele de îngrijire a părului pentru mai multe beneficii. Iată cinci dintre acestea:

 1. Curățare Profundă: Acidul glicolic ajută la curățarea profundă a scalpului și a părului, eliminând reziduurile de produse pentru păr, excesul de sebum și alte impurități.
 2. Exfoliere a Scalpului: Acidul glicolic poate exfolia stratul superior al pielii de pe scalp, îndepărtând celulele moarte și prevenind înfundarea porilor.
 3. Hidratare: Utilizarea acidului glicolic în produsele de îngrijire a părului poate ajuta la menținerea hidratării și la îmbunătățirea aspectului și texturii părului.
 4. Stimularea Creșterii Părului: Acidul glicolic poate stimula creșterea părului, ajutând la regenerarea foliculilor piloși și la creșterea părului mai gros și mai sănătos.
 5. Îmbunătățirea Aspectului: Prin eliminarea reziduurilor, exfolierea și hidratarea, acidul glicolic poate ajuta la obținerea unui păr mai strălucitor, mai mătăsos și mai ușor de aranjat.

 

Aceste produse cu acid glicolic ajută la menținerea unui scalp sănătos, la hidratarea părului și la îmbunătățirea aspectului acestuia. Dacă doriți să aflați mai multe despre modul de acțiune al acidului glicolic și al produselor din gama de păr Glycon, vă recomandăm să citiți cu atenție indicatiile de pe ambalajul produselor sau să accesați site-ul pentru informații suplimentare. Cu această rutină de îngrijire a părului, veți obține un păr mai sănătos și strălucitor.

Customer Reviews

Based on 12 reviews
100%
(12)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
SILVIA GLIGA
Produsele sunt excepționale!

Produsele sunt foarte bune !!!

A
Andreea
EXCELENT

Pachetul este excelent pentru parul meu. A facut minuni ce niciun alt produs n-a facut.

E
Elena Camelia
Super mulțumită

O adevărată schimbare, părul meu arată fabulos!

P
Paula
Recomand

Masca de păr a reparat vârfurile mele despicate

T
Teodora
Super Bun

Valoare excelentă pentru o îngrijire completă a părului

X