Peeling-ul chimic

 Preț 200 Euro:

– Consultație Gratuită urmată de procedura cosmetică 
– Peeling Chimic cu Acid Glicolic 
– CADOU – Crema GLYCON pentru întreținerea rezultatelor. 

Peelingul chimic cu acid glicolic la o concentrație 35-50%, se face într-o ședință de numai 30 minute. Imediat după tratamentul cu acid glicolic, pielea capătă un aspect ușor rozaliu, culoarea revenind la normal în următoarele 12 ore.

Acest tratament poate fi urmat fără restricții, la interval de câteva luni, în mod constant, cu efecte vizibile de întinerire și menținere a aspectului proaspăt al pielii.

Pentru menținerea efectelor obținute ca urmare a tratamentului cu acid tricloracetic sau cu acid glicolic, recomandăm folosirea constantă a produselor din gama Glycon.

Pentru programări proceduri:

Clinica Oculens, Calea Turzii nr. 134

Cabinetul Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea

Cluj Napoca

0722705405

Luni – Vineri între orele 8:00 – 17:00.

blog prof dr toma mugea glycon peeling chimic acid glicolic crema antirid crema antiacnee tratament riduri acnee pete pistrui lapte de corp sanatate skin care frumusete beauty

Ce este peeling-ul chimic?

Peeling-ul chimic constă în aplicarea pe suprafața pielii a unor acizi (glicolic, tricloracetic sau fenolic), ce produc o arsură cu o profunzime bine controlată a cărei vindecare va avea ca efect întinderea și întinerirea pielii, prin acțiunea la nivel microscopic.

Această procedură este cunoscută ca având printre cele mai eficiente rezultate pentru regenerarea pielii, vindecarea acneei și efecte antirid.

Cum acționează peeling-ul chimic? 

Prin peeling-ul chimic microscopic se îndepărtează stratul superficial al pielii şi totodată este stimulată formarea de colagen nou în straturile profunde.

Pielea va căpăta astfel un aspect neted, întins, proaspăt şi tineresc. Liftingul microscopic, este indicat pentru îndepărtarea ridurilor faciale fine şi anumitor tipuri de hiperpigmentare.

De asemenea peeling-ul chimic blând, cu acid glicolic, poate face parte din “pachete” terapeutice cosmetice, ca final de procedură. El poate fi repetat de câteva ori pe an, fără efecte secundare negative.

În functie de particularitătile pielii dumneavoastră, va trebui să urmați un tratament pregătitor, timp de minim 3 săptămâni, cu crema GLYCON (care contine acid glicolic).

Pregătirea cu GLYCON se întrerupe cu 24 de ore înainte de şedinta de peeling chimic.

Pacientul ideal pentru peeling chimic izolat, este cel cu o ptoză facială minimă şi riduri fine, care doreşte o îmbunătăţire evidentă a aspectului feţei, dar la care un lifting chirurgical nu este indicat.

Efectele peeling-ului chimic

– Întinerirea feței, gâtului, decolteului, mâinilor

– Atenuarea ridurilor fine de la nivelul feței

– Tratamentul acneei

– Atenuarea cicatricilor după acnee

– Atenuarea vergeturilor de la nivelul trunchiului și membrelor

– Îndepărtarea progresivă a petelor hiperpigmentare ale feței

– Asociat altor tratamente cosmetice

– Asociat tratamentelor cu Toxină Botulinică

– Asociat Adipoimplantului Facial

Nu se recomandă expunerea directă la soare mai devreme de 2–4 săptămâni după un peeling chimic, deoarece pot apărea hiperpigmentări în zonele tratate.

Pentru a preveni această complicație, se recomandă folosirea în primele 2 luni post-peeling, a unor creme cu Factor de Protecție UV 50.

Deoarece efectul protector UV este activ doar pentru 2-3 ore, se recomandă să utilizați această cremă de câteva ori pe zi.

129.00 lei TVA Inclus