Tratament Complet Antiacnee (Antiacnee + Demachiant + SPF50)
Tratament Complet Antiacnee (Antiacnee + Demachiant + SPF50)
lei302.00   lei241.60

Tratament Complet Antiacnee (Antiacnee + Demachiant + SPF50)

241.60 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Tratament Complet Antiacnee (Antiacnee + Demachiant + SPF50)

 

Acneea este o afecțiune a pielii ce poate apărea la orice vârstă, însă cu toate acestea, este cel mai des întâlnită la adolescenți. Deși în esență aceasta afectează esteticul, efectele ei se resimt și la nivelul psihicului, motiv pentru care tratarea și menținerea sub control este absolut necesară. 

 

Tratamentul Complet Antiacnee este recomandat de către Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea, creatorul gamei Glycon, pentru adolescenți sau tinerii sub 30 ani, datorită efectelor benefice pe care acidul glicolic îl are asupra pielii și propune o rutină completă de zi și de seară, adaptată unui ten problematic. 

Pachetul conține: 

–       Crema Glycon Antiacnee cu acid glicolic

–       Glycon Lapte Demachiant cu extract de mușețel;

–       Glycon cremă fără parfum SPF 50+

 

 Crema Glycon Antiacnee cu 7% acid glicolic

 

Crema Glycon Antiacnee este o cremă terapeutică indicată pentru tratamentul acneei slabe sau severe, a cicatricilor postacnee, puncte negre, albe, pori dilatați, precum și pentru alte imperfecțiuni ale tenului.

Procesul de aplicare a cremei trebuie să fie unul progresiv, pentru a nu irita pielea, după cum urmează: 

o  În prima săptămână – crema se aplică la interval de 2 zile, seara;

o  În a două săptămână – crema se aplică în fiecare seară;

o În a treia săptămână – crema se aplică de două ori pe zi, dimineața și seara (se poate folosi și ca bază de machiaj).

Procesul de reglare realizat de acid implică în prima fază „curățarea” glandelor, care este posibil să ducă la eliberarea unei cantități mai mari de sebum pe suprafața pielii și implicit la descărcarea coșurilor și a altor imperfecțiuni ale tenului. După acest apogeu de „curățare” urmează cel de reglare și vindecare. În acest moment este foarte important să continui tratamentul.

 

Glycon Lapte Demachiant cu extract de mușețel

Formulat special pentru a avea o compatibilitate perfectă cu produsele Glycon, laptele demachiant te ajută în îndepărtarea machiajului și a rezidurilor de pe tenul tău. Folosirea acestuia îți va lăsa tenul curat, hidratat și îl va calma.

Aplică produsul în fiecare seară cu ajutorul unei dischete demachiante pe față, pe gât și pe decolteu și masează ușor pentru emulsionarea și îndepărtarea machiajului și impurităților. Procedura se repetă până când dischetă demachiantă rămâne curată.

Glycon cremă fără parfum SPF 50+

Utilizarea unei creme cu protecție solară este esențială zilnic, indiferent de rutina pe care o ai. Astfel, crema SPF 50+ fără parfum te protejează împotriva efectelor nocive ale razelor solare și previne deshidratarea pielii. Cu factor de protecție de ultimă generație (SUNCAT) pentru UVA și UVB, ajută la protejarea pielii de acțiunea razelor solare. Substanțele ecran solar sunt micro și dublu încapsulate cu o fotostabilitate ridicată, asigurând o barieră eficientă pentru radiațiile solare UVA și UVB cu lungimi de undă de la 290 nm până la 400 nm pentru 6 ore.

Aplică zilnic cu 20 de minute înainte de expunerea la soare. 

 

Cum să folosim Tratamentul Complet Antiacnee?

 

Pentru a utiliza cât mai corect Tratamentul Complet Antiacnee e necesar să respecți indicațiile de aplicare a fiecărui produs în parte. Mai mult, pentru a produce efectele dorite acestea trebuie utilizate în mod constant, fără întreruperi. 

 

În cazul persoanelor care prezintă răni deschise, iritații sau boli de piele în zonele de aplicare a cremei, folosirea produselor Glycon NU este recomandată fără a consulta un medic de specialitate.

 

Produsele Glycon sunt avizate de Ministerul Sănătății și este conform cu Regulamentul European 1223/2009 și Notificat pe portalul cosmeticelor europene.

 

X