Tratament Complet Antirid Forte (Lapte de corp + demachiant + SPF50 + Antirid Forte)
Tratament Complet Antirid Forte (Lapte de corp + demachiant + SPF50 + Antirid Forte)
lei405.70   lei345.00

Tratament Complet Antirid Forte (Lapte de corp + demachiant + SPF50 + Antirid Forte)

345.00 lei TVA Inclus

Produs Românesc 100%

Estimare livrare: 2-3 zile lucratoare

Descriere

Tratament Complet Antirid Forte (Lapte de corp + demachiant + SPF 50 + Antirid Forte)

Tratamentul Complet Antirid Forte este un pachet special creat pentru a veni în continuarea tratamentului Complet Antirid, atunci când tenul tău deja este obișnuit cu efectele acidului glicolic. 

 

Prof. Univ. Dr. Toma T. Mugea, chirurg estetician recunoscut internațional, creatorul gamei Glycon, a fost primul care a introdus în România în anul 1996 tehnica liftingului chimic cu acizi, motiv pentru care, în urma numeroaselor testări și studii, a realizat produsele profesionale GLYCON cu acid glicolic, cu o formulă unică, inovatoare – perfect echilibrată.

 

Produsele tratamentului reprezintă o rutină completă de îngrijire, ce au la bază acidul glicolic, datorită multiplelor efecte demonstrate pe care acesta le are asupra pielii, prin stimularea fibrelor elastice de colagen și elastină. 

 

Pachetul conține: 

  •     Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic;
  •     Glycon Lapte Demachiant cu extract de mușețel;
  •     Glycon cremă fără parfum SPF 50+;
  •     Crema Glycon Antirid Forte – fără parfum cu 14% acid glicolic.

 

 Crema Glycon Antirid Forte – fără parfum cu 14% acid glicolic

 

Glycon Antirid Forte este o cremă profesională terapeutică, vârful din gama produselor Glycon, ce are o concentrație dublă de acid glicolic, perfect echilibrată în compoziția sa. Pe lângă efectele cunoscute ale acidului glicolic, crema Glycon Antirid Forte asigură o exfoliere mai rapidă a straturilor superficiale ale pielii, în special la persoanele de peste 45 ani cu tenul încărcat, cu leziuni datorate expunerii prelungite la soare, vânt, tutun sau praf.

 

În funcție de toleranța și de reacția tenului, se poate folosi în fiecare seară, sau o dată la câteva seri.

 

Nu se recomandă folosirea în exces a cremei, a gelurilor sau a apei micelare, precum nici a altor produse cosmetice pe bază de acizi. Mai mult, e de preferat să eviți exfolierea pe timpul utilizării cremei. 

 

Glycon cremă fără parfum SPF 50+

Utilizarea unei creme cu protecție solară este esențială zilnic, indiferent de rutina pe care o ai. Astfel, crema SPF 50+ fără parfum te protejează împotriva efectelor nocive ale razelor solare și previne deshidratarea pielii. Cu factor de protecție de ultimă generație (SUNCAT) pentru UVA și UVB, ajută la protejarea pielii de acțiunea razelor solare. Substanțele ecran solar sunt micro și dublu încapsulate cu o fotostabilitate ridicată, asigurând o barieră eficientă pentru radiațiile solare UVA și UVB cu lungimi de undă de la 290 nm până la 400 nm pentru 6 ore.

Aplică zilnic cu 20 de minute înainte de expunerea la soare. 

Glycon Lapte Demachiant cu extract de mușețel

Formulat special pentru a avea o compatibilitate perfectă cu produsele Glycon, laptele demachiant te ajută în îndepărtarea machiajului și a rezidurilor de pe tenul tău. Folosirea acestuia îți va lăsa tenul curat, hidratat și îl va calma.

Aplică produsul în fiecare seară cu ajutorul unei dischete demachiante pe față, pe gât și pe decolteu și masează ușor pentru emulsionarea și îndepărtarea machiajului și impurităților. Procedura se repetă până când dischetă demachiantă rămâne curată.

Glycon Lapte de Corp cu 7% acid glicolic

Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratarea și atenuarea acneei corpului, a vergeturilor, celulitei, foliculitei, precum și a altor imperfecțiuni. Folosit constant de câteva ori pe săptămână sau în fiecare seară, poate ajuta la înlăturarea petelor pigmentare, solare, post acnee, bătrânețe, pete de sarcină, dar și la  estomparea pistruilor și cicatricilor.

 

Cum să folosim Tratamentul Complet Antirid Forte?

 

Pentru a utiliza cât mai corect Tratamentul Complet Antirid Forte e necesar să respecți indicațiile de aplicare a fiecărui produs în parte. Mai mult, pentru a produce efectele dorite acestea trebuie utilizate în mod constant, fără întreruperi. Atentie! Crema Glycon Antirid Forte se recomanda DOAR dupa folosirea cremei Glycon Antirid sau Glycon Antiacnee 

 

În cazul persoanelor care prezintă răni deschise, iritații sau boli de piele în zonele de aplicare a cremei, folosirea produselor Glycon NU este recomandată fără a consulta un medic de specialitate.

 

Produsele Glycon sunt avizate de Ministerul Sănătății și este conform cu Regulamentul European 1223/2009 și Notificat pe portalul cosmeticelor europene.

Customer Reviews

Based on 3 reviews
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
A
Anca
Lapte corp+crema antirid

Foarte, foarte bune!
Multumita de rezultate dupa 3 luni de utilizare. Cu siguranta voi mai comanda. Mai ales laptele de corp. Am scapat de petele solare.

R
Romelia Bujor Rodrigues
Fantastic

Fără cuvinte

D
Doinita Pop

Foarte mulțumită. Recomand în continuare și altora.

X