Menu
Your Cart

Mod de utilizare

Inainte de aplicare tenul se curata cu lapte demachiant si se limpezeste cu apa calduta. Nu se va folosi nici un fel de sapun sau lotiuni tonice deoarece pot neutraliza efectele acidului glicolic. Se recomanda ca barbatii sa foloseasca crema Glycon seara, inainte de culcare, pentru a preveni efectele iritante a pielii daca se aplica dupa ras.

Crema nu se aplica dupa baie sau dus fiebinte, intrucat porii sunt foarte dilatati, pielea bine hidratata si acidul din crema l-ar agresiona determinand inrosirea zonei insotita de o senzatie puternica de usturime. Daca acest lucru se intampla totusi, este indicat sa clatiti zona cu apa rece.

In jurul ochilor, crema se aplica cu grija, evitandu-se contactul direct sau indirect cu colturile exterioare ale ochilor sau prin atingerea accidentala cu mana care prezinta urme de crema. Daca acest lucru totusi se intampla, se recomanda spalarea mainilor si clatirea ochilor cu apa rece.

In perioada folosirii cremei nu se recomanda expunerea la solar, factorul de protectie UV inclus in crema fiind eficient doar pentru razele din lumina naturala a soarelui. Cremele speciale cu factor de protectie UV 30 sau 50, se vor folosi doar daca expunerea la soare intens este inevitabila, intre orele 10-17. Aceste creme de protectie se recomanda a fi folosite la fiecare 2-3 ore, ele pierzandu-si efectul protector dupa acest interval de timp. Neaplicarea cremelor de protectie poate duce la aparitia unor pete hiperpigmentare.

Crema poate fi utilizata si ca baza de machiaj.

Pentru tenul mai sensibil recomandam inceperea tratamentului cu Glycon Antirid, apoi cand tenul s-a obisnuit cu acidul glicolic, se poate trece la varianta Glycon Antirid Forte, cu o concentratie dubla de acid glicolic.

PENTRU COMENZI TELEFONICE SUNATI la 0740093053 de Luni - Vineri intre orele 8:00 - 17:00Despre noi


Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Glycon Lapte de Corp cu Acid Glicolic 7%Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratar..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
''Mi se pare grozavă, asta în condițiile în care am un ten extrem de dificil, cu tendința foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-am..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
'''O folosesc de mulți ani, mi-a atenuat ridurile, petele in urma sarcinii și mi-a luminat tenul! Este minunată si o recomand cu drag!'' Elena L...
120,00 Lei Fără TVA:120,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
''''De când folosesc Glycon, fața mea este mult mai curată și luminoasă, iar petele s-au estompat! Pentru tenul meu de 30+ ani, cu toate probleme adia..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei