Menu
Your Cart

Despre noi

Istoria Noastră

 Gama de Produse GLYCON

   

       În 1996, în cadrul primei clinici de Chirurgie Estetică din România înființate de Prof. Dr. Toma T. Mugea una din procedurile de întinerire a pielii era și chemical peeling cu acid glicolic concentrație 50%

       Pentru rezultate cât mai bune, era de preferat folosirea unei concentrații cât mai mari de acid glicolic, dar care depindea în mare măsură de toleranța pielii fiecărui pacient la această substanță. 

       De aceea, ne-am gândit la o modalitate de a pregăti pielea pentru procedura de chemical peeling prin folosirea graduală a diferite concentrații de acid glicolic, mai întâi mai mici și apoi mai mari, în două etape.

       Astfel, am ajuns la utilizarea a două creme cu acid glicolic concentrații 7% și 14%, care puteau fi folosite acasă timp de 2-3 luni pentru pregătirea pielii pentru un chemical peeling cât mai eficient.

       După rezultate excelente obținute timp de 2-3 ani și a solicitărilor pacientelor care doreau să continue utilizarea cremelor, împreună cu soția mea, Camelia, director la firma de produse cosmetice SC.ETERA PROD. SRL din Cluj-Napoca, am inițiat proiectul de producere a unei game de produse cosmetice cu acid glicolic. 

PRODUCATOR SC.ETERA PROD.SRL

       

       Firma ETERA a luat naștere în anul 1993 la Cluj-Napoca, moment în care respectul deosebit pentru natură și o pasiune mai veche pentru descoperirea efectelor miraculoase ale plantelor s-au materializat.

       Într-adevăr, studiul extractelor de plante a pornit din pasiune, dar de-a lungul timpului acesta s-a transformat într-o prioritate. 
       Pentru a crea produse de calitate și cel mai important, pentru a le menține calitatea în timp, sunt necesare tehnologii și aparate performante, și bineînțeles un spațiu de desfășurare a activității la standarde europene.

Sediu Modern 

►Laboratoare de cercetare

►Laboratoare de analiza fizico-chimica

►Laborator de microbiologie

►Hale de producție spațioase

Laboratoarele sunt dotate cu aparatură modernă: gaz cromatograf cu detector ionizare în flacără, gaz cromatograf cu detector spectrometru de masă, spectofotometru, refractometru, PH-metru, microscoape, temostate, nișe de lucru sterile cu UV.

Toate acestea pentru a putea concepe produse de calitate, pentru a analiza calitatea materiilor prime care intră în compoziția lor și bineînțeles pentru a verifica produsul finit pe care îl oferim clienților noștri.

Pentru halele de producție sunt folosite utilaje moderne pentru prepararea cu ușurință și în condiții de igienă strictă, a tuturor produselor noastre.

Însă cei care într-adevăr dau valoare tuturor acestor lucruri sunt oamenii noștri, majoritatea dintre ei muncindîmpreună de la înființarea firmei.

Investiția care ne-a adus cea mai mare satisfacție a fost investiția în oameni, formând împreună aici o echipă indestructibilă: echipa ETERA.

PRODUCȚIE ȘI DESIGN

       

       După realizarea de către specialiștii firmei ETERA a celor mai bune formule, în concordanță cu reglementările europene în domeniul cosmeticelor și găsirea ambalajelor cele mai potrivite, produsele Glycon au urmat calea avizărilor legale din partea Ministerului Sănătății al României pentru punerea pe piață, și înregistrarea produsului la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și MĂRCI)  cu brevet de invenție

 

Inspirația numelui cremei “Glycon”  

Șarpele Glykon, celebra statuetă a unei zeități romane cu trup de șarpe, descoperită în 1962 pe tărâmul Tomisului, sugerează schimbarea învelișului cutanat (lepădarea pielii moarte, vechi) anual. 

Dar, spre deosebire de șarpe, care scapă de pielea moartă o singură dată pe an, crema Glycon înlătura straturile moarte ale pielii zilnic, într-un mod eficient și delicat. 

        Designul ambalajului cu imaginea șarpelui a fost conceput de noi, încercând să reprezentăm cât mai sugestiv cele trei elemente: șarpele, acidul gicolic și efectul de șlefuire a pielii.

Am introdus pe piață produsele din gama Glycon, cu concentrații și indicații diferite:

►Glycon Antirid 7% Acid Glicolic

►Glycon Forte 14% Acid Glicolic

►Glycon Antiacnee 7% Acid Glicolic

►Laptele de Corp Glycon 7% Acid Glicolic

 

Toate aceste produse au efecte dovedite clinic, pacienții noștrii fiind deosebit de încântați și în număr tot mai mare.

 

Cea mai frecventă întrebare:  De ce nu o vindeți și în farmacii, la nivel național? 

Răspunsul: De la început am preferat modalitatea modernă de comerț online, care asigură prin parcurgerea site-ului www.glycon.ro, informarea corectă privind utilizarea acestor produse cosmetice deosebite.

Cel mai frecvent comentariu?

 

 "De când am descoperit această cremă, am devenit dependentă de ea! O folosesc de mult timp și rezultatele sunt extraordinare. Felicitări!"

 

Prof. Dr. Toma T. Mugea  alaturi de sotia sa, Camelia Mugea

 

Camelia Mugea, Director SC. ETERA PROD.SRL

Prof. Dr. Toma T. Mugea - Chirurg Estetician si Creatorul Cremelor Glycon

Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Glycon Lapte de Corp cu Acid Glicolic 7%Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratar..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
''Mi se pare grozavă, asta în condițiile în care am un ten extrem de dificil, cu tendința foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-am..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
'''O folosesc de mulți ani, mi-a atenuat ridurile, petele in urma sarcinii și mi-a luminat tenul! Este minunată si o recomand cu drag!'' Elena L...
120,00 Lei Fără TVA:120,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
''''De când folosesc Glycon, fața mea este mult mai curată și luminoasă, iar petele s-au estompat! Pentru tenul meu de 30+ ani, cu toate probleme adia..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei