Menu
Your Cart

Despre noi

Istoria Traita

        In cadrul primei clinici de Chirurgie Estetica din România înființate de Prof. Dr. Toma T. Mugea în 1996, una din procedurile de întinerire a pielii era și chemical peeling cu acid glicolic. Pentru rezultate cât mai bune, era de preferat folosirea unei concentrații cât mai mari de acid glicolic, dar care depindea in mare măsură de toleranta pielii la această substanță. De aceea, ne-am gândit la o modalitate de a pregăti pielea pentru procedura de chemical peeling prin folosirea graduală a diferite concentrații de acid glicolic, mai întâi mai mici și apoi mai mari, în două etape. Astfel, am ajuns la utilizarea a două creme cu acid glicolic care puteau fi folosite acasă timp de 2-3 luni pentru pregătirea pielii pentru un chemical peeling  cât mai eficient.

        Dupa rezultate excelente obținute timp de 2-3 ani și a solicitărilor pacientelor care doreau să continue utilizarea cremelor,  impreuna cu sotia mea, Camelia, director la firma de produse cosmetice ETERA  din Cluj-Napoca, am inițiat proiectul de producere a unei game de produse cosmetice cu acid glicolic.

        După realizarea de către specialiștii firmei ETERA a celor mai bune formule, în concordanță cu reglementările europene în domeniul cosmeticelor și găsirea ambalajelor cele mai potrivite, produsele Glycon au urmat calea avizărilor legale din partea Ministerului Sănătății al României pentru punerea pe piață, și înregistrarea produsului la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenții și MĂRCI)  cu brevet de invenție

        Inspiratia numelui cremei “Glycon” a pornit de la faptul ca, in continutul cremei acidul glicolic este componentul activ dominant, iar Sarpele Glykon, celebra statueta a unei zeități romane cu trup de sarpe, descoperita in 1962 pe taramul Tomisului, sugereaza schimbarea invelisului cutanat (lepadarea pielii moarte, vechi) anual. Dar, spre deosebire de sarpe, care scapa de pielea moarta o singura data pe an, crema Glycon inlatura straturile moarte ale pielii zilnic, într-un mod eficient și delicat. 

        Designul ambalajului cu imaginea sarpelui a fost conceput de noi, incercand sa reprezentam cat mai sugestiv cele trei elemente: sarpele, acidul gicolic si efectul de slefuire a pielii.

Am introdus pe piata produsele din gama Glycon, cu concentratii si indicatii diferite, Glycon Antirid, Glycon Forte, Glycon Antiacnee si Laptele de Corp Glycon. Toate aceste produse au efecte dovedite clinic, pacientii nostrii fiind deosebit de incantati si in numar tot mai mare.

Cea mai frecventa intrebare:  De ce nu o vindeti si in farmacii, la nivel național? 

Raspunsul: De la început am preferat modalitatea modernă de comerț online, care asigura prin parcurgerea site-ului www.glycon.ro, informarea corectă privind utilizarea acestor produse cosmetice deosebite.

Cel mai frecvent comentariu?

 "De cand am descoperit aceasta crema, am devenit dependenta de ea! O folosesc de mult timp si rezultatele sunt extraordinare. Felicitari!"Prof. Dr. Toma T. Mugea  alaturi de sotia sa, Camelia MugeaCamelia Mugea, Director ETERAProf. Dr. Toma T. Mugea - Chirurg Estetician si Creatorul Cremelor Glycon


Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Este creat special pentru a aduce avantajele folosirii acidului glicolic in concentratie 7% si asupra pielii corpului. Dupa dus sau baie, laptele de c..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
'' Mi se pare grozava, asta in conditiile in care am un ten extrem de dificil, cu tendinta foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-a..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
 Despre GLYCON Antirid FORTE Este o crema terapeutică, vârful din gama produselor Glycon, prin concentrația crescută de acid glicolic 14% ..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
Despre acidul glicolic  Acidul Glicolic este un Alfa Hidroxi Acid, derivat din trestia de zahăr și acționează asupra pieli..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei