Menu
Your Cart

Efecte și mod de acțiune

Acidul Glicolic actioneaza asupra pielii dumneavoastra intr-o maniera complexa, rezultatul final fiind o adevarata “slefuire” a straturilor superficiale.

Cu cat tratamentul este mai indelungat, cu atat si efectul de netezire este mai vizibil.

Stratul superficial al pielii, cunoscut si sub numele de strat cornos, este alcatuit din celule moarte, care este cu atat mai gros cu cat pielea este mai agresata de agentii externi (radiatii solare, vant, praf, fum,etc.). Acestia afecteaza de asemenea si calitatea fibrelor elastice si de colagen si deshidrateaza pielea, accelerand aparitia ridurilor si accentuarea lor, pielea capatand totodata un aspect tern si obosit. 

Efectul de intinerire si netezire a pielii este realizat de acid prin trei mecanisme:

  • efectul de slefuire a pielii apare prin actiunea acidului, care dizolva celulele moarte existente ale stratului superficial, favorizand astfel curatirea pielii si peeling-ul fin.
  • prin patrunderea acidului in stratul profund al pielii (stratul granulos), alcatuit din celule tinere si active, se stimuleaza rata de diviziune a acestor celule, crescand astfel numarul lor. Acest proces faciliteaza ridicarea la suprafata a stratului cu celule tinere (granulos).
  • acidul glicolic stimuleaza de asemenea si producerea de fibre elastice si de colagen. Tenul devine astfel mai tanar, mai luminos iar pielea mai neteda si mai elastica.

Prin peeling-ul progresiv realizat de acidul glicolic, stratul cornos este subtiat treptat, facilitand evidentierea stratului urmator tanar, si se imbunatateaste metabolismul fibrelor elastice si de colagen. Rezultatul acestor actiuni este inlaturarea ridurilor fine si atenuarea vizibila a celor profunde.

Pentru tenul mai sensibil recomandam inceperea tratamentului cu Glycon Antirid cu concentratie 7% acid glicolic, apoi cand tenul s-a obisnuit cu acidul glicolic, se poate trece la varianta Glycon Antirid Forte 14% cu o concentratie dubla.

PENTRU COMENZI TELEFONICE SUNATI la 0740093053 de Luni - Vineri intre orele 8:00 - 17:00


Despre noi

Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Glycon Lapte de Corp cu Acid Glicolic 7%Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratar..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
''Mi se pare grozavă, asta în condițiile în care am un ten extrem de dificil, cu tendința foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-am..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
'''O folosesc de mulți ani, mi-a atenuat ridurile, petele in urma sarcinii și mi-a luminat tenul! Este minunată si o recomand cu drag!'' Elena L...
120,00 Lei Fără TVA:120,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
''''De când folosesc Glycon, fața mea este mult mai curată și luminoasă, iar petele s-au estompat! Pentru tenul meu de 30+ ani, cu toate probleme adia..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei