Menu
Your Cart

Efecte și mod de acțiune

Acidul Glicolic actioneaza asupra pielii dumneavoastra intr-o maniera complexa, rezultatul final fiind o adevarata “slefuire” a straturilor superficiale.

Cu cat tratamentul este mai indelungat, cu atat si efectul de netezire este mai vizibil.

Stratul superficial al pielii, cunoscut si sub numele de strat cornos, este alcatuit din celule moarte, care este cu atat mai gros cu cat pielea este mai agresata de agentii externi (radiatii solare, vant, praf, fum,etc.). Acestia afecteaza de asemenea si calitatea fibrelor elastice si de colagen si deshidrateaza pielea, accelerand aparitia ridurilor si accentuarea lor, pielea capatand totodata un aspect tern si obosit. 

Efectul de intinerire si netezire a pielii este realizat de acid prin trei mecanisme:

  • efectul de slefuire a pielii apare prin actiunea acidului, care dizolva celulele moarte existente ale stratului superficial, favorizand astfel curatirea pielii si peeling-ul fin.
  • prin patrunderea acidului in stratul profund al pielii (stratul granulos), alcatuit din celule tinere si active, se stimuleaza rata de diviziune a acestor celule, crescand astfel numarul lor. Acest proces faciliteaza ridicarea la suprafata a stratului cu celule tinere (granulos).
  • acidul glicolic stimuleaza de asemenea si producerea de fibre elastice si de colagen. Tenul devine astfel mai tanar, mai luminos iar pielea mai neteda si mai elastica.

Prin peeling-ul progresiv realizat de acidul glicolic, stratul cornos este subtiat treptat, facilitand evidentierea stratului urmator tanar, si se imbunatateaste metabolismul fibrelor elastice si de colagen. Rezultatul acestor actiuni este inlaturarea ridurilor fine si atenuarea vizibila a celor profunde.

Pentru tenul mai sensibil recomandam inceperea tratamentului cu Glycon Antirid cu concentratie 7% acid glicolic, apoi cand tenul s-a obisnuit cu acidul glicolic, se poate trece la varianta Glycon Antirid Forte 14% cu o concentratie dubla.

PENTRU COMENZI TELEFONICE SUNATI la 0740093053 de Luni - Vineri intre orele 8:00 - 17:00


Despre noi

Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Este creat special pentru a aduce avantajele folosirii acidului glicolic in concentratie 7% si asupra pielii corpului. Dupa dus sau baie, laptele de c..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
'' Mi se pare grozava, asta in conditiile in care am un ten extrem de dificil, cu tendinta foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-a..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
 Despre GLYCON Antirid FORTE Este o crema terapeutică, vârful din gama produselor Glycon, prin concentrația crescută de acid glicolic 14% ..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
Despre acidul glicolic  Acidul Glicolic este un Alfa Hidroxi Acid, derivat din trestia de zahăr și acționează asupra pieli..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei