Menu
Your Cart

Peeling-ul chimic

Ce este peeling-ul chimic?

Peeling-ul chimic constă în aplicarea pe suprafaţa pielii a unor acizi (glicolic, tricloracetic sau fenolic), ce produc o arsură cu o profunzime bine controlată a cărei vindecare va avea ca efect întinderea si întinerirea pielii, prin acţiunea la nivel microscopic.


Cum actioneaza peeling-ul chimic?

Prin peeling-ul chimic microscopic se îndepărtează stratul superficial al pielii şi totodată este stimulată formarea de colagen nou în straturile profunde. Pielea va căpăta astfel un aspect neted, întins, proaspăt şi tineresc. Liftingul microscopic, este indicat pentru îndepărtarea ridurilor faciale fine şi anumitor tipuri de hiperpigmentare.

De asemenea peeling-ul chimic bland, cu acid glicolic, poate face parte din “pachete” terapeutice cosmetice, ca final de procedura. El poate fi repetat de cateva ori pe an, fara efecte secundare negative.

În funcţie de particularităţile pielii dumneavoastră, va trebui să urmaţi un tratament pregătitor, timp de minim 3 săptămâni, cu crema GLYCON (care conţine acid glicolic).

Pregătirea cu GLYCON se întrerupe cu 24 de ore înainte de şedinta de peeling chimic.

Pacientul ideal pentru peeling chimic izolat, este cel cu o ptoză facială minimă şi riduri fine, care doreşte o îmbunătăţire evidentă a aspectului feţei, dar la care un lifting chirurgical nu este indicat.


Efectele peeling-ului chimic

  • Intinerirea fetei, gatului, decolteului, mainilor
  • Atenuarea ridurilor fine de la nivelul fetei
  • Tratamentul acneei
  • Atenuarea cicatricilor dupa acnee
  • Atenuarea vergeturilor de la nivelul trunchiului si membrelor
  • Indepartarea progresiva a petelor hiperpigmentare ale fetei
  • Asociat altor tratamente cosmetice
  • Asociat Filerilor
  • Asociat tratamentelor cu Toxina Botulinica
  • Asociat Adipoimplantului Facial


Peeling-ul bland

Peelingul bland, cu acid glicolic la o concentratie 35-50%, se face intr-o sedinta de numai 30 min, si pacientul poate relua activitatea sociala normala in orele imediat urmatoare. Imediat dupa tratamentul cu acid glicolic, pielea capata un aspect usor rosu, culoarea revenind la normal in urmatoarele 12 ore.

Nu se formeaza cruste si nici nu se produc exfolieri cutanate vizibile. Acest tratament poate fi urmat fara restrictii, la interval de cateva luni, in mod constant, cu efecte vizibile de intinerire si mentinere a aspectului proaspat al pielii.

Nu se recomanda expunerea directa la soare mai devreme de 2 – 4 saptamâni dupa un peeling mai agresiv, deoarece pot apare hiperpigmentari in zonele tratate, ce pot fi definitive. Pentru a preveni aceasta complicatie, se recomanda folosirea în primele 2 luni post-peeling, a unor creme cu Factor de Protectie UV 50.

Deoarece efectul protector UV este activ doar pentru 2-3 ore, se recomanda sa utilizati aceasta crema de cateva ori pe zi, sub orice machiaj pe care îl folositi.

Pentru mentinerea efectelor obtinute ca urmare a tratamentului cu acid tricloracetic sau cu acid glicolic, recomandam folosirea constanta a produselor din gama Glycon.

Pentru programari la Prof. Dr. Toma T. Mugea SUNATI la 0740093053 de Luni - Vineri intre orele 8:00 - 17:00Laptele de corp Glycon Laptele de corp Glycon
New Top Brand
Glycon Lapte de Corp cu Acid Glicolic 7%Remodelând textura fibrilară de Colagen și Elastină, laptele de corp Glycon este foarte eficient în tratar..
50,00 Lei Fără TVA:50,00 Lei
Crema Glycon Antiacnee Crema Glycon Antiacnee
New Top Brand
''Mi se pare grozavă, asta în condițiile în care am un ten extrem de dificil, cu tendința foarte mare de a dezvolta comedoane. Primele rezultate le-am..
70,00 Lei Fără TVA:70,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Forte Cremă Antirid Glycon Forte
New Top Brand
'''O folosesc de mulți ani, mi-a atenuat ridurile, petele in urma sarcinii și mi-a luminat tenul! Este minunată si o recomand cu drag!'' Elena L...
120,00 Lei Fără TVA:120,00 Lei
Cremă Antirid Glycon Cremă Antirid Glycon
New Top Brand
''''De când folosesc Glycon, fața mea este mult mai curată și luminoasă, iar petele s-au estompat! Pentru tenul meu de 30+ ani, cu toate probleme adia..
90,00 Lei Fără TVA:90,00 Lei